Nieuws

Nieuw @ Mooi


Keratherapy

Brazilian Keratin Renewal System


Voor meer info klik op de link hierboven!Openingstijden
Ma      Gesloten
Di 11.00 - 20.00
Wo 10.00 - 19.00
Do 10.00 - 19.00
Vr 11.00 - 20.00
Za 10.00 - 17.00


Social Media
  • Facebook Page: 224732394215306
  • Linked In: pub/sabrina-knorth/37/175/66b
  • Twitter: mooi_hairbeauty
  • YouTube: MooiHairBeauty

7 mensen gedood in een hatelijke misdaad in Wisconsin Wade Michael webpagina, 40, een schutter die het vuur aan de Sikh tempel van Wisconsin in Oak Creek geopend, dicht bij Milwaukee, als tientallen individuen werden de voorbereiding voor een dienst op zondagochtend. Tal van deze in opkomst liep via deuropeningen en verborg in verschillende kamers. De schutter gedood ed hardy 4 personen binnen de scheppende en twee anderen buiten, zoals een dame leeftijd tussen 39 en 84 stierf. Hij gewond ook 3 als een bepaalde politieagenten die arriveerde 1 en werd overvallen door de schutter. De tweede officier aan te komen schoot de schutter dood, het stoppen van ed hardy nederland het bloedbad. De FBI is de behandeling van de aanval als een haalbare binnenlands terrorisme geval. Amerikaanse Sikhs hebben gemeld om doelgericht gezien het feit dat de 9/11 aanslagen, omdat ze worden aangezien voor moslims als gevolg van het dragen van tulbanden en baarden. President Barack Obama vermeld op maandag 'soul searching' nodig over hoe om geweld te verminderen in de VS was. De Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, Milwaukee, USA gehost tevens een gebedswake aan de onschuldige slachtoffers van de tempel schieten later op de avond eer. "Zulke wreedheid en haat niet de anders tolerante en vreedzame relaties tussen geloof gemeenschappen in dit land vertegenwoordigen, en Ahmadiyya Moslim Buurt roept alle mensen van het geweten om deze daad te veroordelen." We zijn bedroefd dat onze Sikh nauwe vrienden geleden in de handen van deze zinloze daad, "zei Dr Nasim Rehmatullah, Nationaal Ondervoorzitter van Ahmadiyya Moslim Gemeenschap, USA." Ahmadiyya Moslim Buurt breidt haar gebeden, medeleven en sympathie voor de Sikh buurt en hoopt dat gerechtigheid zal worden opgericht als de rechtshandhaving op zoek naar de haat criminelen. "Dit incident toont veel belangstelling verlangens worden besteed aan godsdienstonderwijs om aa veel meer tolerante en vreedzame samenleving te bevorderen." Er ed hardy bikini zijn veel hate crime schietpartijen geweest binnen de Sikh wijk in de afgelopen jaren en de all-natuurlijke impuls van onze gemeenschap is om helaas hetzelfde aannemen in dit geval.

Laten we laten rechtshandhaving onderzoeken de zaak en als er nieuwe informatie komen de dialoog kan aanpassen. Amerikanen nu stierf in een zinloze daad van geweld en de Amerikanen van alle godsdiensten moet echt in unified hulp staan ​​met hun Sikh broeders en zusters, "verklaarde Sapreet Kaur. De Gurdwara in Oak Creek, Wisconsin werd opgericht in 1997 en had meer dan 400 vreedzame aanbidders die werkte en leefde in de grotere Milwaukee locatie. De Gurdwara, erkend als steeds een fantastische buurman, was gekomen om de gewaardeerde bijdrage van de Sikh geloof in een buurt waar sikhisme werd opgevat om een ​​andere bijdragende stof in het doek van de Amerikaanse pluraliteit te vertegenwoordigen. De Gurdawara (Sikh gebedshuis) is de meest essentiële indicatie van de aanwezigheid van de Sikhs overal. Het kan een prachtige witte sierlijke Het creëren die boven andere gebouwen zijn, of het kan een gewone flatroofed ontwikkelen zijn. Guru Nanak, de stichter en de eerste van de Sikh Goeroes, werd geboren in Talwandi in 1469. Het dorp is nu bekend als Nankana Sahib en ligt op ongeveer vijftig mijl ten westen van Lahore, de hoofdstad van de Punjab. Het was een periode van relatieve vrede en veiligheid onder het bewind van sultan Bahlol Lodhi (145.189) en de vormende jaren van Guru Nanak viel samen met de periode van Lodhi overwicht onder Bahlol en zijn zoon Sikandar. Vanuit andere Sikh boeken blijkt dat Bawa Goeroe Nanak Sahib werd ging wonen in het bedrijf van de islamitische heiligen. Hij bezocht de graven van islamitische heiligen en daar bracht zijn tijd in meditatie. ed hardy shirts Hij trad ze in congregatie gebeden. Hij begon een periode van reizen naar plaatsen zoals Mount Sumeru, Mekka naar Hadj, Madina, Bagdad en Bokhara en andere heilige plaatsen van de islam uit te voeren. De belangrijkste ontdekking, niettemin, was een mantel (Choler) waarin de Sikhs bewaker en aanbidden als een relikwie. Op deze mantel worden geschreven hoofdstukken en verzen van de Koran hoofdstuk Heilige 112, bijvoorbeeld, het beroemde vers van de 'Troon', en het vers 'Voorwaar, de nauwkeurige godsdienst bij Allah is de Islam' (drie: 20). De Kalima van de islam, 'Er is geen God dan Allah en Mohammed is Zijn Profeet,' is geschreven in een gewaagde kant Als de sikh liefhebbers deden.

niet weet Arabisch, ze vereerd deze geschriften als goddelijke mysteriën. Ze realiseerden zich niet dat de geschriften waren een verklaring van de islam door Bawa Goeroe Nanak Sahib. Guru Nanak Sahib overleed in september 1539, de Sikh religie was alleen in zijn embryonale toestand. Wat hij achtergelaten werd zijn leer bewaard in 974 hymnen, waarvan verschillende werden opgeschreven en uit het hoofd en in het dagelijks gebruik zijn geweest. Toch is zelfs de Sikh heilige boek bevat de profetie over een boodschapper in de laatste dagen. Het is duidelijk geschreven in de Sikh koorden die de Beloofde Hervormer zal lijken ed hardy outlet in Batala (Batala is de Tehsil waarin het dorpje Qadian ligt) de Sikh profetie, bijgevolg, is eigenlijk in het individu van Hazrat Mirza Ghulam Ahmad, de Beloofde Messias en vervuld mahdi. De Sikh religieuze geloofden ontstaan ​​in de Punjab, het land van de 5 rivieren, in het noordwesten van India. Het Idee van God "God is een bijzonder, de enige A single", "The One name zonder de noodzaak van een tweede". Dit zijn de meest herhaalde opmerkingen in de Adi Granth. Men kan gemakkelijk zeggen dat het belangrijkste onderwerp van de Adi Granth is de beschrijving, glorie en attributen van God. Als uitkomst Sikhisme kan worden omschreven als compromisloos monotheïstische.

Zoals momenteel vermeld, Guru Nanak geloofde in een afzonderlijke God die hij aanbad en hield De allereerste poëtische uiting van Baba Nanak, erkend als Mool Mantra (basis ode), een overzicht van de Sikh overtuigingen Het luidt:.. Er is een bepaalde God Eeuwige Waarheid is zijn naam.. schepper van alle problemen en alles doordringende geest. Onverschrokken en zonder de noodzaak van haat. Tijdloos en vormloos. Beyond geboorte en dood. Self verlicht. (AG 223) Als ze dat doen, zal de lucht weerklinken met de kreet Sat Sri Akal (' hagel, de 1 Accurate God '). Ten slotte, en vooral, blijven bidden voor de veiligheid van personen behoren tot alle religies en deze in uw buurt. We zijn allemaal Gods volk vandaag de dag en we verdienen allemaal om te leven en te aanbidden in veiligheid en in vrede. Mijn hart gaat uit naar de huishoudens van de Sikh tempel van Wisconsin en hun gemeenschap in deze moeilijke en tragische tijd. Ik hoop dat je ze allemaal zal houden in uw gebeden.